Dagens

Onsdag

14 oktober, 2020

Lite rassel och lite pling (not to worry, ungdomar. Bara en himla cool dänga från småbarnsåren) och så har mer än halva arbetsdagen flugit iväg. Jag hade en förhoppning om att hinna med lite InDesign-kompetensutveckling, hittills har det inte lyckats. Kanske eftermiddagen lugnar sig?

Jag är verkligen helt ofixad, men skåda hellre den lilla gynnaren jag lagt mig till med! Det bästa från två väskvärldar. Acne hjärta Mulberry i en utsökt liten pjäs. Jag blir lätt yr när jag ser den.

Senapsgul kashmirtröja HM, svarta byxor Hope, väska Acne/Mulberry

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 14 oktober, 2020 at 16:12

  Så fin. Känner mig lite yrslig 😉

 • Reply Tove 15 oktober, 2020 at 07:55

  Åh, vad fin! Köpte den större varianten av denna på 50 % i somras, efter att ha suktat länge… fortfarande dyrt såklart, men som jag är glad för den väskan! Bästa av både Mulberry o Acne, och lätt den finaste varianten i kollektionen!

  • Reply Linda K 15 oktober, 2020 at 09:29

   Ja visst är dom underbara. sån kvalitet, så fina detaljer! håller helt med dig 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.