Style by LindaK

Skinnklänning mycket?

8 oktober, 2020

Ikväll ska jag hämta ut ännu en skinnklänning på posten. Jag inser att jag passerat gränsen för det normala, men nu är det som det är (lampor, läderkläder… vart bär det av…?) Låt oss vandra ner för skinnklännings-memory lane tillsammans.

Började på Arket där jag provade en kortärmad skjortklänningsvariant. Så fin så fin, men fanns inte i min storlek. Och så kom jag underfund med att de vida korta ärmarna inte är vinterultimata. Tyvärr, för den är naggande go!

Arket.

Näst på tur. HM. Med lång ärm. Helt ok förutom just ärmarna som är a la ballong. Kändes aningen för pösigt upptill. Fick bli retur.

HM

Och nu gör jag ett försök med en variant jag inte riktigt tror på. Arket igen. Den här är antingen alldeles underbar eller helt fel. Ärmarna, ärmarna! Den som lever får se.

Arket igen

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christopher 8 oktober, 2020 at 19:29

  Skinn är berusande och beroendeframkallande! Dom två första som du visade, och dissade satt perfekt, var skitsnygga. Den sista känns lite som en poncho du sveps in i hos frisören. Men jag väntar med spänning på bild, så jag kan revidera min uppfattning

  • Reply Linda K 8 oktober, 2020 at 19:39

   ja mycket vill ha mer! ja dom är fina men jag vet inte hur mycket jag skulle använda dom. du har helt rätt angående den tredje, ett tält. suck…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.