Lista

Dåligt + bra =

21 september, 2020

Jag tror vi får lov att kalla den här dagen en skitdag. Inte bara, men en det negativa vinner garanterat. Tror jag. Eller… ?

  • Kiropraktorbesök. Höfterna gör inte så ont nu men det beror eventuellt på att jag äter en kur antiinflamatoriskt. Bra eller dåligt?
  • Ny frys. Bra! Packade upp. Skada på ena sidan. Dåligt. Det blir till att reklamera.
  • Fick svar från personen som skulle ha filmat mig igår. Hen lät ganska obekymrad, hade haft helghjärna och glömt. Men vi kan ju ta det nästa söndag. Jo ja, men man ställer ju in sig mentalt…. Bra eller dåligt?
  • Hade ett stormigt telefonmöte med en person på jobbet. Vi hade så olika åsikt i en fråga som man bara kan ha. Jag var helt utmattad efter mötet. Är fortfarande. Snacka om att bli dränerad. Dåligt. Men vi kom fram till en del positiva saker också. Bra.
  • Känner att den här arbetsveckan inte riktigt kommer att räcka till. Ska på kurs två dagar, det ska bli kul. Och bra. Sen är det ju allt det där andra man ska försöka komma ikapp med på fredagen. Dålig känsla.

Tja, det blev kanske plus minus noll det där ändå? Sen är jag helt och hållet medveten om att det är ganska oviktiga i-landsproblem jag har. Ska bara vara tacksam, och är det. Men även den tacksamme kan ibland behöva lufta sig.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.