Djupa tankar

Tell me why I don’t like Mondays

31 augusti, 2020

Måndagssegheten alltså. Trött sen helgen (även om helgen på intet sätt var vild. Apropå, en yngre kollega sa till mig när jag berättade att jag kommer att ha Friskispass varje söndageftermiddag i höst: Ah då kan du bara festa loss ordentligt på fredagar för du vill ju inte vara bakis på passet. Jag förklarade för hen att det ytterst sällan festas loss någon av helgens kvällar för min del. Gamla människan…), så där osugen på allt. Tur att antal jobbmöten som höll mig någorlunda alert. På eftermiddagen höll jag på att somna, fick trycka en kexchoklad för att orka minsta lilla. Passet jag har ikväll (javisst, söndag och måndag. Plus lunchpasset på fredagar) känner jag för stunden noll ork att genomföra (erfarenheten säger mig att det blir bättre när jag väl är där och kommer igång).

Det är nåt med måndagar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.