Film och teater Tips

Hör vad jag säger

26 augusti, 2020

Nu gör ni så här att ni börjar med att läsa boken Normala människor. Den är underbar. Alltid läsa boken först. Sen går ni in på SVT Play och ser serien med samma namn. Den är också underbar. Alltid se serien efter boken.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Helena 27 augusti, 2020 at 09:15

  Jag gjorde tvärtom med ”män som hatar kvinnor”. Såg först filmen, wow vad bra den var. Läste sen boken , ännu mer wow!
  Sträckläste sen resten av serien.
  Har ofta blivit besviken på filmen, om jag har läst boken först.

  • Reply Linda K 27 augusti, 2020 at 12:43

   ja smaken är som baken. Men visst är det kul att ta del av både bok och film/serie? jag föredrar bok först eftersom det är omöjligt att få med allt bokinnehåll i film och jag hellre har helheten när jag sen tittar. boken är ALLTID bättre än filmen, oavsett vilken ordning man läser/ser 🙂

 • Reply AnnaP 28 augusti, 2020 at 09:48

  Älskar boken. Älskar serien. Ja, bra båda två helt enkelt!

  • Reply Linda K 28 augusti, 2020 at 10:16

   ja älsk! känner mig lite tom nu när jag inte har någon av dom kvar…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.