Dagens

Lördag

22 augusti, 2020

Underbara lördag (förutom att jag längtar ihjäl mig efter dottern som är på klassresa över helgen. Saknar hennes glada eller arga röst, kramar och gos, tokiga frågor och förklaringar. Tur att hon kommer hem i morgon.). Katten gav mig sovmorgon till strax efter åtta (det är generöst) och då gick vi ut i trädgården och kollade läget med växthusen, krattade ihop fallna äpplen och plockade blåbär till frukostyoghurten (nästan störande idylliskt eller hur). Frullade i lugn och ro med maken och tidningen. Målade klart det sista på lusthuset (att ett så pass litet hus kan ha så mycket att målas på?!) och lunchade. Fixade till mig (leoklänningen från Ganni åkte på) och så for vi till farmor och farfar och fikade utomhus. Efter det städade och rensade jag och sonen på hans rum (hus flux är han ju inget barn längre och det är läge att slänga massor, flytta över en del till lillasyster och spara en del i mammas gömmor för att det är så gulliga saker). Läste ut min Stephen King-bok (Blod säljer), jag kan inte ge den mer än 3 av 5. Har förberett för middagen. Maken kom just hem och ska grilla (grillen bemästrar jag icke, har inte heller någon sådan önskan) och jag tar ett glas rosé. Helgigt värre!

Oj jag skrev just en uppsats om min dag. Och så här såg jag ut (när jag inte hade målarkläder):

Leomönstrad klänning Ganni, träskor Swedish Hasbeens, väska Acne

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.