Helt apropå

Telefontid?

19 augusti, 2020

Irritationen varje gång jag ska boka tid hos min gynekolog. Begränsat med telefontid för tidsbokning, typ en timme några dagar i veckan. Man kan inte boka online, måste ringa. VARJE gång börjar jag ringa direkt när boka-tid-timmen drar igång. VAREVIGA gång är det upptaget HELA tiden. Med lite tur kommer jag fram i slutminuten, men inte jämt. Är inte detta ett tecken på att telefontiden för bokning borde förlängas?

Nå, det är som det är. Den här gången slog jag hennes nummer 44 gånger innan det tutade vanligt och jag kunde boka mig en tid. Med sju hela minuter kvar på timmen!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tina 19 augusti, 2020 at 14:49

  Jag behövde vara i kontakt med sjukvården upprepade gånger under våren. Och jädrar så många tips jag kunde ta med mig till jobbet – det finns hur många sätt som helst att undvika de där jobbiga kunderna/patienterna/användarna! 😜

  • Reply Linda K 19 augusti, 2020 at 21:06

   ojdå, det låter lite hemskt? :O

 • Reply Pernilla 20 augusti, 2020 at 18:18

  Tycker ALLA borde ha online-bokning. Så smidigt, för alla parter.

  • Reply Linda K 21 augusti, 2020 at 09:23

   extremt tidssparande vore det.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.