Helt apropå

Feng shui i klädkammaren

7 augusti, 2020

När jag kom hem från senaste semesterturen gjorde jag en rejäl genomgång i klädkammaren. Plockade ut och granskade kritiskt. Vad använder jag? Vad älskar jag? Vad älskar jag som ändå bara blir hängande? Sånt ska för det mesta inte hänga kvar, resonerar jag. Sådana plagg ska vidare till andra som kommer att använda dem.

Rensade ganska duktigt och la upp till försäljning på Facebookgruppen Labels We Love idag. Nästan allt gick som smör i solsken. Så skönt att bli av med saker, få pengar till annat, och att andra känner att dom fyndar och får användning av plaggen.

Lyckat värre domherre!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Christopher 8 augusti, 2020 at 21:33

  Ursäkta om jag blir tjatig, men vad hände med dina pistols?

  • Reply Linda K 8 augusti, 2020 at 21:35

   dom blev knarriga och hänger på vinden. vet inte riktigt vad jag ska göra med dom.

   • Reply Christopher 8 augusti, 2020 at 21:59

    Sälja dom till mig?

    • Reply Linda K 9 augusti, 2020 at 17:19

     visst varför inte. vad bjuds?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.