Dagens

Fredag

31 juli, 2020

Dagens dagens dagens… är det allt jag har att komma med? Ja det verkar ju inte bättre. Håll till godo, jag har semester!

Idag tog jag mig till Ikea och köpte förnödenheter. Provkörde dit i vår nygamla lilla Jeep som ska användas för övningskörning och jakt. Jeepen och jag kom bra överens efter något seg start. Kul att att få växla igen! Det kanske är så att den inte alls är till för ovan nämnda, utan en MAMMABIL?

Blå t-shirt COS, jeans Toteme, kimono Bohemian Bali, svarta sandaler Flattered

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stefan 31 juli, 2020 at 20:56

    Ja det duger alldeles utmärkt med dagens när man har semester. Snygg klädstil varje dag har du också. Ja ta bilen som Mammabil.

  • Reply Christopher 1 augusti, 2020 at 03:33

    Jeep? Nu blev vi nyfikna…

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.