Helt apropå

Men sälj bara!

24 juli, 2020

Jag är som sagt med i Facebook-gruppen LWL – Labels We Love, där man kan sälja och köpa i mitt tycke härliga märkeskläder av varandra. Himla bra idé. Det kostar inget att lägga upp plagg. Det läggs inte upp en massa skräp (finns en lista över godkända plagg). Priserna är ofta trivsamma jämfört med andra säljsajter. Det finns administratörer som håller ordning i gruppen.Jag har gjort flera fina fynd och även sålt en hel del.

Nyss la jag ett bud, något under det föreslagna priset på ett plagg (mycket vanligt att man prutar lite) och fick då till svar av säljaren (som säljer plagget för att det inte passar henne): Tyvärr inte. Jag gillar den så mycket att jag hellre behåller den då.

Jag har sett fler sådana svar. Jag vill inte gå ner i pris för att jag tycker så mycket om plagget. Men varför säljer du det då? Märklig anledning, att blanda in känslor i försäljningen. Och om det inte passar, varför behålla? Nej möts halvvägs i prutningen eller säg Jag behöver pengarna.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.