Helt apropå

Depp-gallerian

23 juli, 2020

Jag kände att jag var tvungen att sträcka på benen så jag gick ut och ett varv genom Kista galleria. Also known as the dying mall. Så deprimerande. Jag har inte gått igenom sedan i våras. Butik efter butik stänger, och istället öppnar tveksamma skräpaffärer. Som väl kånkar rätt snart också. När till och med Gina Tricot klappar ihop, vad finns då kvar?

Usch och fy.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 23 juli, 2020 at 16:22

  Det är lite trist när de bygger nya, stora gallerior så att alla affärer flyttar dit och de gamla galleriorna dör ut. Nu i Coronatider har det inte direkt blivit bättre. Jag räknade till fyra tomma lokaler i Västermalmsgallerian idag. Gina Tricot försvann därifrån redan för ett par år sedan. Det är ganska skönt att ha en vettig galleria nära där man bor eller jobbar. Det är inte alltid jag orkar åka in till stan eller bort till en jättegalleria när barnen behöver nya gympaskor.

  • Reply Linda K 23 juli, 2020 at 21:05

   Kista galleria är ju ändå rätt stor, men det stängs ner ändå. har hört att det är en kombination av väldigt höga hyror, kriminalitet och snatteri som driver bort butiksägare. trist. nåja, det finns inget som lockar till spontana sko- och klädköp där längre. Kanske bra för mig 😉

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.