Dagens

Fredag

10 juli, 2020

Jag skrotar runt. Det är semester det. Att skrota. Om inte corona hade varit skulle vi ha hängt på Sardinien sedan nån vecka tillbaka. Men nu blev det inte så. Och faktiskt känns det helt ok. Sardinien ligger kvar. Det blir en Sverige-semester och jag tycker det är mysigt. Jag får skrota runt. Inte kasta mig rakt in i ledigheten utan varva ner i lugn och ro. Sova längre. Ordna och greja. Se på serier till sent om jag orkar hålla mig vaken. Läsa böcker. Skrota, ja. Packa i lugn och ro, utspritt på flera dagar. Oj vad mycket det blev i min väska. Men skit samma, det får ju plats. Man vet inte om det blir varmt eller kallt, soligt eller regnigt. Jag är beredd på ALLT!

Blå linneklänning Zara

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.