Style by LindaK

Ge mig tusen klänningar, sedan hundra till

29 juni, 2020

Den här klänningen fattade jag tycke för efter att ha sett bilden i ett magasin i våras. Dels för att den är rutig = fint, dels för att den var stylad med ett par nästintill likadana stövlar som jag har. Ja och så tycker jag att modellen med kort frisyr är himla fin också. Cool look, liksom.

Jag har ingen erfarenhet alls av märket Second Female. Tyckte att dryga 2000 kronor kändes rätt mycket. Blandat material, mest bomull visserligen men ändå.

Så sänktes priset något här och var i webbutiker vartefter sommaren gjorde entré. Jag förblev sugen, men inte mer än så. Jag HAR klänningar. Kan vara utan just den HÄR. Eller…?

Glömde den ett tag. Fick syn på den av en slump här om dagen. Nedsatt till under tusenlappen. Hm, hur var det nu? Borde jag eller borde jag inte? Den ser så fin och härlig ut. Tänkte att jag får ta mig en funderare. Funderade och funderade. Till dagen efter. Då var den YTTERLIGARE prissänkt. Från 2145 kronor till 644 kronor. 70 procent. Inget snack. Nu tar vi hem och testar.

To be continued.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply bettan 29 juni, 2020 at 12:41

  Den ser verkligen jättefin ut. Imponeras av din ”is-i-magen-förmåga”. Hoppas den blir din.

  • Reply Linda K 29 juni, 2020 at 12:45

   ja vi får ser hur den är ”live” 😀

 • Reply Marianne 29 juni, 2020 at 14:11

  Berätta !

 • Reply Mis(s)match 29 juni, 2020 at 16:21

  Gillar second female och har en hel del plagg från detta märke och även systermärket Just Female. Prisvärda plagg(billigare ärm rodebjer etc), med bra passform också för lite längre individer och mindre vanligt förekommande i Sverige så att det inte blir igenkänt direkt och inte fler bär lika. Det gillar jag!
  Hoppas klänningen passar, du kanske behöver korta in den lite 😉

  • Reply Linda K 29 juni, 2020 at 18:54

   ja men vad kul att höra! ser fram emot att prova 🙂

 • Reply Sara 29 juni, 2020 at 17:50

  De säljer Second Female på Plagg som jag bor granne med. Jag gillar också märket. De är lite kvinnliga men ändå skandinaviska i stilen. Jag har Phoebe short dress som jag gillar skarpt. Och uppenbarligen är jag en bit kortare än modellen för sååå kort är den inte alls på mig. Den rutiga ser också cool ut men kanske lite svårt att se hur den sitter bara av bilden här.

  • Reply Linda K 29 juni, 2020 at 18:56

   hjälp, vi får se om det blir en klänning med släp…. :S ofta undrar man ju om modellerna är över två meter långa. dom har brallorna/kjolarna/klänningarna mitt på vaden, själv har man dom till fotknölarna?!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.