Djupa tankar

Grattis, vem du nu är

25 juni, 2020

Det kan väl inte bara var jag som ibland får upp personer i Facebook som fyller år som jag uppmanas att gratulera? Som jag inte har en aning om vilka de är. Inte en susning. Jag har alltså en drös okända vänner. Undrar om det är samma tillbaka, att dom undrar vem i hela fridens jag är?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Pär jansson 26 juni, 2020 at 17:44

  Hej!
  Alla facebooks vänner får man upp, så det är bara att gratulera alla.
  Sen finns det såna som inte har uppgivit i deras inställning att det inte kommer upp..
  Du har säkert många facebooks vänner.

  • Reply Linda K 28 juni, 2020 at 19:38

   jo jag tycks ha vänner som jag inte känner till :S

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.