Helt apropå

Denna dag ett liv

12 juni, 2020

Jag gick in i det där mötesrummet, och blev kvar. Det fanns i och för sig en tanke med det. Vi bokade rummet hela dagen för att verkligen kunna grotta ner oss.

Jag gjorde tre avstickare under dagen. Två snabba för att fota examensjobbare (båda hette samma och var jättetrevliga och söta. Såna där 20-nånting ni vet) och en gång för att leda Friskispass och slänga i mig lunch. Innan passet, som var utomhus, sa jag Var försiktiga nu så ni inte trampar snett. En bit in i passet trampade jag snett. Tappade balansen och ramlade ihop, men det gjorde inte ont så jag kunde fortsätta.

Så småningom var vi ganska trötta och nöjda med vad vi åstadkommit i mötesrummet. Kanske blir det lite helgjobb. Nästa vecka blir det garanterat mycket jobb.

Nu har jag ont i foten och dricker ett glas bubbel. Bästa medicinen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.