Nytt Style by LindaK

I retur. Nytt köp.

7 juni, 2020

Den här ”frihetsklänningen” (betyder bland annat att man bara kan gissa hur mycket hår OCH/ELLER underkläder som göms under, enligt säker källa) har jag haft hemma några dagar. Provat. Funderat. Ältat. Testat till nästan alla mina skor. Jackor. Kavajer.

Den är fantastisk. Och dyr. Knep den på rea, men den var fortfarande inte billig. Hade så gott som bestämt mig för att behålla när den dök upp i en annan webbshop, nästan femhundra kronor billigare än mitt reaköp. Fort som sjutton beställde jag den och returnerade den jag hade hemma. Skäms lite för miljön, men det var för många hundralappar för att strunta i det.

Må detta nu bli sommarens verkliga frihetsklänning!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 7 juni, 2020 at 21:08

  Den är så fin! Vart hittade du din och vilken storlek tog du?

  • Reply Linda K 7 juni, 2020 at 21:18

   Visst är den! Jag köpte den på wakakuu i storlek 36. Tycker att Ganni-plagg ofta är rymliga i storlek.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.