Inspiration

Projekt stråväska – steg 3, eller är det 2,5?

22 maj, 2020

Det fick bli skomakaren. Jag hade med mig bild i mobilen, förklarade mycket noga och visade. Han sa bara Ja ja inga problem jag ordnar. Gick nervös därifrån. Strövade runt i mitt lilla centrum och kollade tänkbara sjalar. Helst skulle jag ju vilja använda något som redan finns hemma men är osäker på vad det skulle vara. Som sagt snyggast med två likadana sjalar.

Håll i er, här kommer alternativ:

Tänkte att leo skulle vara ett alternativ. Eller en zebramönstrad?
Eller nåt sånt här?
Den till vänster är ljust militärgrön. Och två alternativa leos.
Eller något sånt här?

Märker att jag nästan bara kollat på avlånga sjalar. Kanske bättre med fyrkantiga egentligen? Detta kan ta tid…

Återvände till skomakaren, och får säga att han gjorde ett bra jobb. Det hade inte blivit bättre om jag gått lös på bitarna själv. Vi kom fram till att det skulle bli starkare med skinn på insidan också. Mitt räckte inte riktigt, men han hittade en ganska identisk stuv i sina gömmor. Tack för det.

Mega symaskin.
Här står den nu och väntar på handtag.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Mis(s)match 23 maj, 2020 at 12:25

  Snyggt!

 • Reply Elin 23 maj, 2020 at 19:50

  Roligt att få ”följa med” typ live i projektet!

 • Reply Lohe 25 maj, 2020 at 09:28

  ÄLSKAR när proffs får göra sitt! Det blir ju trots allt aldrig så bra som då (men smålänningen i mig behöver bli påmind om det ibland :-D)

  • Reply Linda K 25 maj, 2020 at 20:15

   ja så är det ju. man ska veta sina gränser 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.