Dagens

Fredag

15 maj, 2020

Jag vet inte jag. Cyklade till jobbet. Det var soligt, inte blåsigt och ganska kallt. Det är väl min onda rygg som inte ser tjusningen i det hela.

Frukost intagen strax efter klockan 8. Gud så god den är då! Det går ju bra det här med periodisk fasta (sa Linda efter två dagar). Med mig är det så att när jag påbörjar något dylikt känner jag mig PÅ EN GÅNG smalare och sundare och allt däremellan. Godis har jag också lagt av med sedan ett par veckor tillbaka, mest för att sympatisera med dottern som påbörjat ett års godisuppehåll (hon ska en slant, jag är den som ger slanten). Ikväll kommer jag garanterat att inta något senare än klockan 18 dock. Så får helger vara.

Svart v-ringad ulltröja Filippa K, svarta byxor Hope, svarta skor med gulddetalj &Other Stories, sjal Hermes

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stefan 15 maj, 2020 at 18:30

  Svarta kläder och skor med inslag av guld det är snyggt. Trevlig helg

  • Reply Linda K 15 maj, 2020 at 18:58

   mmm det funkar. tack detsamma!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.