Nytt Style by LindaK

Tredje gången gilt

11 maj, 2020

Som jag har letat efter dessa brallor från Hope som dom av märklig anledning inte tillverkas längre. Märklig eftersom de som virvlar runt på andrahandsmarknaden tycks oerhört populära och eftertraktade. Kostymbrallor med mudd nertill! Oerhört cool ju.

För ett par år sedan chansade jag och beställde hem ett par (när det fanns ett enstaka kvar i butik) trots att det troligtvis skulle vara för små. Mycket riktigt, satt som ett ålskinn. Inte bra.

Tiden gick. Nåt enstaka par dök upp på Tradera, men aldrig i min storlek. Ganska nyligen hittade jag dem en storlek för stora, men chansade och budgivningsvann hem dem. Mycket riktigt, hängde som en säck. Inte bra.

Jag sålde dem vidare på LWL och fick tips av köparen som sett att min storlek just nu fanns på Tradera. Milde tid! Bara ett bud. Följde dag för dag. Inget hände. Märkligt eftersom det brukar bli sån fight om dessa byxor. Men, jag kunde i lugn och ro kamma hem dem. I rätt storlek.

Håll tummarna. Passar inte dessa får jag helt enkelt börja ändra på min kropp!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anneca 11 maj, 2020 at 22:09

  De är fina de där. Sålde mina för några år sen…Rodebjer har ett par liknande nu. Hm, jag får ge mig ut på jakt inser jag… Hoppas att din jakt är slut.

  • Reply Linda K 12 maj, 2020 at 07:06

   jaså har rodebjer bralla med mudd? jag är dåligt uppdaterad. håller tummarna för oss båda 🙂

 • Reply bettan 12 maj, 2020 at 00:37

  Så imponerad av din målmedvetenhet och tålmodighet (och det är ju inte första gången ”trägen vinner”). Grattis och må byxan vara perfekt 🙂

  • Reply Linda K 12 maj, 2020 at 07:07

   ha ha, tack för att du ser på mig som målmedveten och inte småtokig 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.