Helt apropå

Så sant som det står skrivet

4 maj, 2020

I förra inlägget alltså. Jag trampade iväg från jobbet. Regnjacka men vanliga träningsbyxor och skor. Lite hagel, lite ösregn. Blött. En redig åskknall kom också, men sen drog det tack och lov vidare. Ingen höjdare att vara ute med cykel när det blixtrar. Kom till mitt lilla centrum 40 minuter senare, ganska grundligt genomblöt (förutom under regnjackan, där var det bara svettigt). Så där så det tjippade i skorna när jag gick. Hann in på Friskis i omklädningsrummet för att nödtorka och byta några plagg innan tiden hos min kiropraktor.

Trampade hem efteråt. Det blev ett varmt bad. Varm middag. Varm vetekudde. Och nu ska vi åka och hämta 100-tals toarullar som dottern säljer till klassresan. Får se om den kan bli av? Rikligt med papper kommer vi hur som helst att ha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.