Lista

Mina/mitt senaste…

1 maj, 2020

Hittade lista hos Nina Campioni, och en lista är alltid en lista.

…investering: dom där fyndiga Rodebjer-brallorna.

…låt: Just nu spelas denna på radion och OJ vilken nostalgi till Kägelbanan/Roskilde/Way out West/Debaser/ett annat liv… kittlar liksom i min mage.

…film:  den franska jag sov till igår? Nä men vad såg jag senast då… vi såg nån läskig förra helgen, maken och jag (den var fransk!) om människor som ska lära sig överlevnad mitt ute i snöig vildmark och så spårar det ur och en efter en dör.

…bok:  läser Bödeln av Pär Lagerkvist. Beställde och fick hem en RIKTIGT tunn bok. Helt ok dock. Har jag läst den förut (sånt händer ju)? Nej det var nog Dvärgen.

…matextas:  det blev årets första grillat igår till middag. Det var extatiskt.

…resa: dåligt med såna nu för tiden.

…tv-serie:  dottern gillar Keyyo i Bäst i test så den ser vi. Men det är kanske inte en serie? I så fall var den senaste Freud.

…cyberlink: härmar Nina! Mäktig Valborgs-konsert hos P2 online!

…skickade sms: ”Säg till om du vill bli mött när du går hem” till dottern som är hos en kompis.

…mottagna sms:  ”Oki” från dottern.

…app: Kanske Postnords? Vuxet och osexigt, jag vet.

…crush: Alltså jag får lov att kopiera Nina igen på grund av håller med till fullo – Anders Tegnell, igen, det är ändå inte helt ofta man får äran att se en vit man årgång 60ish (??) som kan tänka sig säga ”vi vet inte om vi gjort rätt”. Hoppas han kan inspirera andra män.

…modeupplevelse: att rota runt bland våriga/somriga plagg som jag längtar SÅ mycket efter att kunna börja använda. OM VÄDRET SKÄRPER TILL SIG SNART.

…besvikelse: fick hem ett efterlängtat plagg från Tradera. Som var för stort. Suck. Övervägde att försöka sy in men sålde det istället vidare via LWL på Facebook. Jakten går vidare.

…beautymåste: om det är något jag inte känner mig nu för tiden så är det ”beauty”. Men jag har frisörtid nästa helg, det har jag svårt att vara utan.

…drink: nja, men ett glas rött till pizzan blir det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.