Nytt Style by LindaK

Summer pants

30 april, 2020

Jag vill instämma med Britas tankar kring denna bralla (som jag också lånat bilden av):

Jag ser framför mig att jag i sommar helst går klädd i något sånt här som jag tänker att en keramiker på sjuttiotalet har. Att den blir lite skitig, man torkar av sig, men så har man ändå samma bralla på kvällen med nån klack. (När man går mellan köket och soffan). Hade man haft bröst som pallade bh-fritt hade det varit klockrent till denna byxa. När det blir lite varmare vill jag ha en krämigt vit t-shirt eller kanske blus till…

Den är verkligen härlig, denna bralla. Man väljer med fördel en större storlek än vanligt eftersom den är rätt tight i midjan. Varpå man också uppnår mjuk följsamhet kring rumpa och perfekt fladdriga vida ben.

Jag kom i kontakt med en kvinna på säljsajt som krängde ett par sprillans nya ovan bralla till 60 procent av nypriset. Det blev till att investera. Så sköna och härliga. Jag känner att jag vill skita ner dom, gå ut med som i klackar och ja även ha brösten fria!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.