Style by LindaK

Let´s talk about skinn, baby

2 april, 2020

Jobbar hemma och är så himla myspysigt klädd och vild i håret att det inte lämpar sig för kamera. Vi kan istället tänka allvarligt på skinn. I form av en klänning.

Jag vet inte om ni tycker att den ser så mycket ut för världen här. Personligen är jag en skinnerd och tycker den ser fab ut. Nu har jag den hemma och provar. Och provar. Och provar. Ett problem är att när jag väl satt den på mig kan jag nästan inte ta av den på grund av SOM ETT ANDRA SKINN! Så mjuk, ”tunn” och skön. Skinn kan ju ibland kännas stelt och otympligt, men nej nej nej. Inte den här. Den är fin med skärp, nästan ännu finare utan. Den är rundad nertill och går upp lite i sidorna, ni vet som skjortor. Bakre delen är aningen längre. Man kan kavla upp ärmarna utan att det blir bylsigt (ni fattar mjukheten). Det funkar att ha den som en långkofta typ, över top och byxor, men det vet jag inte riktigt om det är min stil.

Ni hör, jag är kär men ältar ändå.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sara 2 april, 2020 at 13:40

  Men är den inte snygg som klänning med byxor under? Jag har sett skinnklänningar och tycker de är snygga men undrar om de inte är lite varma? Men om man har dem när det är lite kallare, tex med byxor under funkar det ju bra!

  • Reply Linda K 2 april, 2020 at 14:22

   jo det är nog jättefint. Jag är bara ovan att klä mig så, har inte känt mig bekväm. men det är väl bara att öva på det.

   visst blir det varmt med skinn när det är riktigt varmt ute, men skinn andas ju så det funkar bra när det är lite svalare. Den här är väldigt tunn och luftig, så jag tror den funkar fint i vår och sommar. om det inte blir värmebölja.

   • Reply Sara 2 april, 2020 at 20:10

    Eller också blir det en typisk, svensk sommar där man kan behöva en långärmad klänning. Kommer man kunna åka till något varmare ställe i sommar? Antagligen inte.

    • Reply Linda K 2 april, 2020 at 20:11

     precis min tanke. en lagom varm Sverige-sommar passar perfekt för den här!

 • Reply Pernilla 3 april, 2020 at 11:09

  Snyggt ju! Vad är det för märke?

  • Reply Linda K 3 april, 2020 at 17:42

   mycket snygg. en ganska dyr pjäs från dear old HM!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.