Dagens

Måndag

30 mars, 2020

Det snöade. Jag glömde packa strumpor. Tror dock att det funkar att vara barfota i skor inomhus eftersom jag har varm ulltröja och skinnbyxor som värmer.

Mörkgrå ulltröja COS, svarta skinnbyxor HM, svarta loafers &Other Stories

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 30 mars, 2020 at 16:45

  På mitt kontor är det precis lika varmt på sommaren som på vintern men det känns ju helt galet att klä sig likadant. Inte alltid lätt att få till en somrig look utan att frysa ihjäl men utan strumpor i loafers brukar fungera. Sandaler brukar vara svårare då det kan bli väldigt kallt om tårna.

  • Reply Linda K 30 mars, 2020 at 19:43

   man klär sig väl ändå efter årstiden, tänker jag. skulle kännas konstigt med barbent och kjol på vintern. eller tjocktröja på sommaren. fast jag är en frysis på sommaren också, och på jobbet är det oftast kallt då också :S

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.