Inredning

Man blir som interiör av sig

28 mars, 2020

Är hemmavarande (vem är inte det?) och kom på att dagbädden (fancy benämning på gästsängen i mitt arbetsrum) behöver fler kuddar. Jag plockade bland tygerna och fick syn på det som blev kvar när jag kortade av farmors fårskinnspäls. Perfekt till små kuddar ju!

Det räckte precis till två mindre kuddar. Ulliga och gulliga.

Mycket liten ullkudde till kudd- och plädtraven i sovrummet.

Sen var det dom där kuddarna som behövdes till dagbädden… orkade inte, tog istället gamla slitna kuddfodral som inte längre platsar i soffan och la där. Tänker att små hål har också sin charm.

Slitna kuddfodral och en ullig osliten.

Förutom kuddar är jag lätt besatt av huvuden. Javisst. Såna där gamla dockhuvuden, porslinshuvuden (a la Little Joseph), you name it. Nu har jag blivit sugen på…

Rakudoll!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sara 29 mars, 2020 at 10:59

  om man ska se något positivt på denna eländiga tid har jag som korttidspermitterad äntligen har tid att ta tag i alla hemmaprojekt som hela tiden skjutits upp. Och fönstren har aldrig blivit tvättade så tidigt på våren som i år.

  • Reply Linda K 29 mars, 2020 at 11:04

   oj, redan fönstertvätt? imponerande. vi har björk på tomten, så det är inte lönt att tvätta förrän den har ”pollinerat” av sig. visst får man en del gjort 🙂

   • Reply Sara 29 mars, 2020 at 17:07

    Jag tänkte att jag kanske måste göra det efter pollensäsongen också men det var för deprimerande att sitta inne hela dagarna och knappt kunna se ut. När man sitter inne i en lägenhet med ett hostande barn får man passar på att hitta en anledning till att öppna upp fönstret. Jag kanske kan tvätta bara utsidan nästa gång och strunta att ta insidan och mellan.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.