Tips

Support the labels you love

23 mars, 2020

Gruppen Labels we love på Facebook öppnar upp för att stödja företag som har tuffa tider nu. Företagen får göra reklam och erbjuda rabatter i gruppen. Ett av mina favoritmärken Bukvy erbjuder nu 20 procents rabatt vid köp av väskor och tillbehör till ordinarie pris.

Om du gått och funderat på och suktat efter någon av Bukvys fina grejer har du chansen nu. Dom har i vanliga fall inte såna här erbjudanden, men just nu får du alltså en bra rabatt. Använd koden LOCALS och läs mer hos Bukvy.

Älskar min Little Curie från Bukvy!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 23 mars, 2020 at 21:50

  Jag gillar också min Little Curie skarpt! Köpte den svarta och använder den dagligen. Kan inte ha väskor med remmar över axlarna längre, så den är superbra att hålla i handen. Och så fin!

  • Reply Linda K 24 mars, 2020 at 07:59

   jag har ofta min som ryggsäck, så skönt att slippa hålla i något. en finfin liten väska som rymmer massor 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.