Helt apropå

Jag powerhour:ade

14 mars, 2020

Så här i Corona-tider får man vara glad för det lilla. Jag skulle provköra mitt Power Hour-pass och efterlyste försökspersoner bland ledarkollegorna. Många glada tillrop men alla var sjuka eller ville hålla sig hemma. Vilket jag till fullo förstår och respekterar. Tänkte att jag går till Friskissalen och kör igenom passet för mig själv ändå. Men! En kollega dök upp! Hurra, det blir en helt annan känsla när det finns folk i salen, även om folket är en person. Kändes jättebra. Och jag fick bra feedback efteråt.

Jag har haft gott om ångest på vägen, men nu känns det som att det nog kan gå vägen. Pow!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.