Inspiration Style by LindaK

Det är fluffet man vill åt

2 mars, 2020

Den här klänningsmodellen är jag svag för. Fluffig och vid, samtidigt söt och kvinnlig (?) (ja ni fattar, va?). Men den måste vara precis lagom i storlek. Blir den för stor ser den ut som ett tält. Blir den för liten, ja… då får man inte på sig den.

Jag såg en liknande på Zara för några månader sedan. Tyvärr var medium för trång över byst (måste alltid ha large i Zaras bebisstorlekar) och det var den enda storlek som fanns kvar. Retur.

Nu ser jag den här hos HM. Den beskrivs som prasslig. Jag hoppas att det är en bra grej! Och att storleken sitter som en SMÄCK.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mis(s)match 2 mars, 2020 at 18:02

  Klänningen från Zara beställde jag i L i höstas men den var som ett tält, M var för tajt…. HM-klänningen provade jag i nyligen, men jag tyckte att halsringningen var för hög. Inget köp således. Jakten fortsätter…

  • Reply Linda K 3 mars, 2020 at 09:36

   zara:s knepiga storlekar alltså… jaha vi får se hur HM-varianten funkar på mig. Jakten är i och för sig part of the fun 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.