Helt apropå

F*n

20 februari, 2020

Jag hade tänkt att jag skulle tipsa om en podcast som jag emellanåt håller på att fnissa på mig åt. För att den är både tramsig och lite udda lärorik. Men sen när jag googlade efter bilder blev jag lite fundersam. Det är tre snubbar som berättar om kvinnor i historien. Det är tänkt som någon slags hyllning till kvinnor (tror jag) men det blir ganska ofta aningen kvinnoförnedrande ändå. Och det är väl inte speciellt kul, tänker ni. Nä. Så varför lyssnar jag då? F*n.

Dessutom är jag på dåligt humör eftersom mina barn är såna jävla skitungar just nu och driver mig till komplett vansinne. Jag förstår att dom är just barn, men kan det inte finnas NÅGON SOM HELST förståelse och respekt för en trött mamma? Nej. F*n.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.