Dagens

Onsdag

19 februari, 2020

Fråga: Lånar ni kläder av kompisar? Jag tror att jag inte har gjort det på åtminstone 20 år. Kanske med något undantag. Vet inte när jag skulle hinna med att rota i deras garderober?

Jag inser att jag nog inte är målgruppen för dagens #säkerstichallenge som lyder Låna från en kompis. Men jag tänkte till. Min dotter är min bästis på alla sätt. Stökade runt hos henne igår kväll. Försökte mig först på en hoodie som det står Friends på, men den hade en fläck på magen. Så det fick bli I need more spece-tishan. Jag tror dottern tyckte det var kul att låna ut istället för att låna för en gångs skull.

Grå t-shirt med tryck HM, jeans Weekday. grårutig kavaj Filippa K, svarta stövletter Vagabond

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 19 februari, 2020 at 08:52

  Om jag hade haft en kompis med samma storlek som bodde nära hade jag kanske tyckt det var okej att låna finkläder av varandra. Sådan där kläder som man inte direkt sliter ut men där man ändå vill kunna variera sig lite. Jag ska tex på ett bröllop snart och då kommer jag behöva två uppsättningar finkläder men de två klänningar som jag skulle vilja ha hade jag i samband med brudens brors bröllop för fem år sedan. Det kanske bara är jag som kommer ihåg detta men det känns ändå fel att ha samma kläder. Det hade varit toppen att kunna låna något av en kompis med samma storlek. Men vardagskläder funkar i alla fall inte alls för mig. Jag kan låna enstaka plagg av sonen men tänker inte göra det idag när jag ska på jobbintervju bara för att följa en challange.

  • Reply Linda K 20 februari, 2020 at 08:32

   Det vill ju till att storlekar stämmer. Nån finklänning eller liknande kunde man tänka sig ja, men jag skulle vara nervös att spilla eller förstöra. kanske hyra?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.