Style by LindaK

HM Studio much?

15 februari, 2020

Många verkar exalterade över kommande HM Studio collection. Det är VÄLDIGT mycket galen färg i den. Inget plagg jag skulle ”döda” för. Ett och annat som skulle kunna falla mig på läppen. Dom här brallorna kanske:

Vida, kvinnliga och manliga på samma gång. Det gillas. I övrigt, inte så imponerad. Men, det HAR genom tiderna hänt att jag ändrar mig…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 16 februari, 2020 at 20:50

  Jag hade inte kollat kollektionen innan jag läste detta men blev nyfiken och spanade in den. Jag gillade den ändå även om jag inte blev särskilt sugen på att köpa något. Det är väl meningen att dessa kollektioner ska sticka ut lite och också just kännas som en kollektion? Med det sagt tror jag att jag skulle använda den långa koftan om den fanns i min garderob men eftersom det redan är fullt där kommer jag inte köpa den.

  • Reply Linda K 17 februari, 2020 at 08:48

   Tycker mig ha upplevt smakfullare årgångar, men visst för sjutton. bra att den tilltalar många 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.