Dagens

Fredag

14 februari, 2020

Jag bombar på för fullt på dagens givna #säkerstilchallenge som lyder Valentine or Galentine? Jag som blev tvungen att googla kan upplysa andra som lever i okunskap:

Galentine’s Day is a day for celebrating the love you have for your lady friends, whether they’re single or not. Basically, it’s a day dedicated to showering your closest friends with love and attention…more than you do every other day.

Galentine´s var egentligen igår, men med den här pjäsen till skjorta vill jag nog täcka in allt som går. Denna skjorta är HELT galen. Nästan så att jag inte vågar ha den på jobbet. MEN. Den är också fantastisk. Så jag vågar ha den på jobbet.

Mysig Alla hjärtans på er, alla ladies!

Rosa skjorta Stine Goya, svara jeans Wera, svarta boots Arket

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marie 14 februari, 2020 at 09:46

  Fin, både du och blus!

 • Reply Maria B 23 februari, 2020 at 10:25

  Vilka jeans från Wera är detta? Jag har ett par som är lite kortare i längden och lite mer baggy men upplever att de har töjt sig lite över rumpan. Håller dessa formen?

  • Reply Linda K 23 februari, 2020 at 12:17

   Mina är typ stuprörsjeans. Håller formen fint. Dottern snodde mina, skaffade ett par nya likadana till mig och passade på att gå upp en storlek, he he.

   • Reply Maria B 23 februari, 2020 at 12:24

    Tack! Får koll upp och testa

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.