Dagens

Söndag

9 februari, 2020

Dottern och jag tog en tur till MOS. Shoppade lite till henne inför sportlovet. Lunchade en kladdig haloumiburgare på hennes favvoställe (ja, Max). Jag provade en långkofta på COS som jag sett på nätet, men den var alldeles för lång. En riktig mysdag.

#säkerstilchallenge idag: Stilsäkert stickat. Halvkul tolkning, jag vet. Tog på mig en stickad tröja. Nå, åtminstone ton i ton med jeansen och en sjal som funkar färgmässigt.

Ljusblå stickad tröja HM, jeans FIlippa K, sjal Beck Söndergaard, svarta boots Arket

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Stefan 9 februari, 2020 at 16:13

    Fin stickad tröja passar perfekt till dina jeans👌

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.