Helt apropå

Trötter

1 februari, 2020

Funderar på att jag är så trött hela tiden. Alltså känner mig slut, vill helst gå och lägga mig direkt efter middagen vissa kvällar. Inte bara nu, utan sen ganska långt tillbaka. Kan det vara brist på något? Maken tycker att jag ska gå och ta ett blodprov för att se om jag saknar något. Eller är det bara för att jag går upp tidigt, grejar ganska mycket kvällstid och därför stupar i säng tidigt?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply B-M 1 februari, 2020 at 22:49

  Sköldkörteln, kolla kolla! Denna lömska lilla sak gillar att bråka med kvinnor i sin bästa ålder. Hälsar en drabbad, är nu på bättringsvägen!

  • Reply Linda K 2 februari, 2020 at 19:25

   jag ska boka mig en läkartid och testa loss!

 • Reply Marianne 2 februari, 2020 at 21:34

  Så där kände jag mig när jag jobbade ibland, jobb och vardag kan vara tröttsamt ibland
  Nu är jag pensio och sällan trött…
  Kram !

  • Reply Linda K 3 februari, 2020 at 08:35

   jo ja det kan ju vara ”bara” livet som gör att man kroknar. ska ta och ta lite prover ändå för säkerhets skull. kram!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.