Style by LindaK

Apropå svart

28 januari, 2020

Jag gillar att klä mig i svarta plagg. Tycker inte det ser dystert eller tråkigt ut, snarare ganska elegant. Och tack för snälla kommentarer angående dagens enfärgade klädsel.

Alla på mitt jobb verkar inte klara det dock. Jag fick en kommentar idag i stil med: Ja du är helt svart idag du. Tja, det är väl inte riktigt dags för att ta på sig ljusare kläder än. Men snart. Såna där våriga pasteller. Det blir fint det.

Jo ja, pastell är fint. Men jag kan gott tänka mig att ha en och annan svart dag i vår också. Tänk en snygg svart skjortkänning med ett par svarta ballerinas. Mums!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply hedgehogsara 29 januari, 2020 at 19:21

  Jag har helsvart flera dagar i veckan – bästa kläderna. Man känner sig klädd, snygg och det passar alla tillfällen. Om någon skulle säga så till mig skulle jag svara: DU kan va pastell. 🙂

  • Reply Linda K 29 januari, 2020 at 21:03

   HA HA HA! ja det borde jag ha sagt 😀

 • Reply Mis(s)match 29 januari, 2020 at 20:18

  Helsvart är ju snygg på de flesta! Har dock själv kommit till insikt att jag gillar färg, gärna mönster på svart bakgrund eller plagg i ’mittemellan’ färger t ex röströt, vinrött, flaskgrönt eller dimgrönt. Sedan älskar jag kleinblått! Så mycket enklare det vore med en garderob med bara svarta, gråa och beiga toner på plagg i enkla och rena snitt. Tyvärr faller jag ständigt för udda och mönstrade jackor/kavajer eller kappor och gör gärna secondhandfynd…missmatch typ…

  • Reply Linda K 29 januari, 2020 at 21:04

   det är ju det som är härligt, att alla gillar olika. jag tycker mig ha provat på allt möjligt genom åren, men har landat i att det är detta jag trivs bäst i 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.