Style by LindaK

Hon och jag delar

23 januari, 2020

Dottern visar mer och mer intresse för min klädkammare. Kul tycker jag! Den är ju rätt rejäl och jag känner mig snarare lättad att hon vill hjälpa till att använda plagg än ovillig att låna ut eller överlåta. ”När jag blir stor ska jag ha lika mycket kläder som du, mamma.” Ja, eller så delar vi.

Ikväll var hon på jakt efter en vit skjorta eftersom hennes egen har antingen a) fått en reva, b) blivit smutsig eller c) omvandlas till pyjamasjacka (oklart vilket, eventuellt alla tre alternativ). Det fick bli en lite oversize vit skjorta från Arket. Får se om jag får tillbaka den eller om den är hennes nu.

You go girl!

PS. Kanske som tur är gillar hon inte allt i klädkammaren. Vissa plagg är för vuxna/tantiga eller bara inte hennes stil. Så mycket får jag fortfarande ha i fred. Tack och bock.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.