Helt apropå

Säker väska

14 januari, 2020

Jag och manlig kollega har just diskuterat kronprinsessans val av väska på rikskonferensen i Sälen (där jobbets forskare också deltar och talar). Min kollega var imponerad av att jag direkt kunde fastställa att sessan bar Little Liffner genom att bara se en bild (hmrpf, vad tar han mig för?) och undrade hur den rimmar med rikets säkerhet. Jag hyllar hennes val och vågar påstå att väskan är säker nog.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Christopher 14 januari, 2020 at 14:26

  Och prislappen på en sådan väska är….. ?

  • Reply Linda K 14 januari, 2020 at 15:03

   Runt 4000 gissar jag?

   • Reply Christopher 14 januari, 2020 at 15:41

    Jaha, trodde det skulle vara 40 000….

    Men det är ju sant, småbarnsföräldrar har det inte så fett…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.