Djupa tankar

Går i arv

7 december, 2019

Tilde frågade mig vid middagsbordet om jag hade någon ”coat” som hon kan ha. En coat! Såklart jag har coats! Först plockade jag fram en från COS som jag själv använder då och då. Men den var för byllsig och har trekvartsärm, så den får jag behålla för mig själv. Så jag tog ner min gamla goda Tiger från vinden. Mörkgrå, lätt figursydd, jättefin men inte riktigt i min smak längre. Den krängde hon på sig, med en hoodie under. Jeans och sneakers. Så cool. Vad kul när hon vill ha mina gamla plagg. Så ska det vara.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mis(s)match 8 december, 2019 at 11:10

  Så roligt! Tyvärr drunknar min 14 åring i mina ytterplagg än så länge. Några gamla plagg som jag sparat i snart 20 år har hon börjat använda eller dissat… Mina stickade tröjor älskar hon!

  • Reply Linda K 8 december, 2019 at 15:00

   allt funkar inte än i klädväg, vilket jag kanske bara ska vara glad för = får ha i fred 😉 Men visst är det kul när dom visar intresse!

 • Reply Marianne 9 december, 2019 at 21:31

  Jag har också en mörkgrågrå Tiger ( snyggg!) i en garderob nära mig någonstans
  Får se om mitt barnbarn vill ha den !

  • Reply Linda K 10 december, 2019 at 11:22

   ja vad kul. särskilt när det är plagg man själv älskat och använt massor. i arv 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.