Dagens

Onsdag

4 december, 2019

Intressant. Lila är verkligen inte min favoritfärg. Jag skulle nog aldrig välja färgen på ett klädesplagg. Svårburet. Svårmatchat. Men den här stickade jättetröjan från Acne ÄLSKAR jag. Den är BARA härlig. Funkar till svart och jeans. Eftersom den är så byllsig tycker jag att den passar bäst till tighta brallor. Fyndad för några år sedan på eBay eller Blocket, minns inte vilket.

Linda + Esther (tröjan heter så. Det är inte jag som döpt den, det gjorde Acne) = sant

Lila stickad tröja och sidensjal Acne, svarta skinnbyxor HM, svarta mockastövlar Vagabond

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 4 december, 2019 at 09:01

  Jag gillar lila skarpt. Det är inte alltid färgen känns helt rätt men när den gör det älskar jag den. Jag hade en lila täckjacka för flera år sedan och upptäckte att den var otroligt lättmatchad vilket jag inte hade trott. Massa färger är snyggt med lila. Grått, svart, beige, rosa, rött, senapsgult är färger som alla funkar bättre än jag trodde. Vissa kombinationer blir lätt lite kulturtant om man inte aktar sig men om man gör det rätt kan det bli rätt coolt.

  • Reply Linda K 4 december, 2019 at 09:35

   Lila kan vara fint på vissa tycker jag. Skulle personligen akta mig för att mixa lila med andra ”galna” färger. Svart och jeans räcker för mig 🙂

 • Reply Sara 4 december, 2019 at 10:15

  Nej, du är lite lugnare i dina färgval men man behöver inte heller välja de mest knalliga färger när man blandar. Jag tycker Emma Sundh är bra på att få till härliga färgkombinationer utan att det ser helt galet ut. Sedan kanske jag inte är så retro i min stil som hon är men det är kul med inspirationen när många andra mest är svarta.

  • Reply Linda K 4 december, 2019 at 15:08

   jamen precis man ska ju ha det man känner sig bekväm och fin i 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.