Tips

Ni googlar väl?

24 november, 2019

Det poppar med jämna mellanrum upp erbjudanden i min mail. I er också, gissar jag? Till exempel med erbjudanden om 25 procent på allt, in och fynda! Så man tittar in, och hittar nåt. Som är nedsatt 25 procent. Trevligt. Men där ska man inte låta sig nöjas. Det gör ni väl inte? För nej, det är här man börjar googla produkten. Och man kan ge sig DEN på att den finns ännu billigare på andra ställen, trots de där 25 procenten som erbjuds.

Jag har länge tänkt göra något för mina ögonbryn. Gillar Clarins och fick nyss ett erbjudande om att fynda ett ögonbrynskit (där brynfärgerna också kan användas som ögonskuggor, det gillas). Efter googling hittade jag en webbsite som sålde samma vara betydligt billigare. Klick.

Tack Google för priset!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.