Helt apropå

Gymnasievalshysterien börjar…nu!

16 november, 2019

Vi har redan pratat om det i evigheter, men nu börjar det bli dags för mässor och öppna hus för och på alla gymnasieskolor. Vi inledde i förmiddags med en minimässa med några av de gymnasieskolor Carl är mest intresserad av. Bra att få prata med elever som går på skolorna, höra vad de tycker. Och så ska det bli ett gäng öppna hus framöver också.

Ja någonstans hamnar han, och det blir säkert bra vilket som. Men det är ju inte fel att sondera terrängen. Hepp.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 16 november, 2019 at 15:19

  Skönt att slippa hysterin kring detta nu när en är student på KTH och en går andra året på Marina i Stocksund. Just det gymnasievalet blev verkligen en fullträff för vår yngsta. Hon går naturinriktning där och älskar miljön vid vattnet och blandningen teori och praktik

  • Reply Linda K 17 november, 2019 at 15:03

   kul! det lutar åt teknisk eller natur här. Frågan är bara var… 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.