0
Inspiration Style by LindaK

Alla vi som gillar kritstrecks klappar nu

13 november, 2019

*Klapp klapp* Det är ju något med kritstrecksrandigt, är det inte? Det rycker i alla fall i min snyggnerv när jag ser det. Som det här setet från HM med skjorta som är lite insydd bak och vida brallor. Fint att ha skjortan utanför. Snyggt att ha den instoppad. Jag tänker att byxorna funkar för sig. Funderar på när man skulle ha skjortan till annat? Nåja, den funkar till allt som är svart. Till jeans. Good enough!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 13 november, 2019 at 20:38

    Mycket snyggt! Måste hasta in till HMs sida och kolla in närmare nu 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.