Helt apropå

Ojdå

26 oktober, 2019

Jag har gjort packlista och börjat hänga fram plagg. Handbagage endast var tanken. Tanken är logisk. Hur många plagg hinner man egentligen ha på sig på visst antal dagar? Begränsat antal. Ändå vill jag liksom stuva ner lite mer. Om jag vill ha något annat på kvällen, typ. Och visst vore det skönt med två par skor?

Nåväl, det ska väl gå vägen. Får helt enkelt se hur mycket som ryms i väskan. Den som kommer på måndag. Insåg att vi inte har tillräckligt med handbagageväskor till familjen, så jag fick beställa en ny. Hepp.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Marie 27 oktober, 2019 at 10:55

  Min väska är nu packad och klar. Locket är tomt så när som på en necessär. Med är träningskläder och ett par extrabyxor och två tröjor samt shorts. Det blir bra för fyra nätter borta!

  • Reply Linda K 27 oktober, 2019 at 14:52

   finemang! jag ska försöka skala ner min packning något… :S

   • Reply Mis(s)match 28 oktober, 2019 at 15:04

    Jag reser klädd i jeans, tjockkofta/blazer och tunn kappa, halsduk, ankelboots. Inte mycket kvar att packa av min packlista i väskan…

    • Reply Linda K 28 oktober, 2019 at 15:15

     Ja det beror ju på hur mycket man vill variera klädsel på resan. Jag tycker ju att det är roligt med ett par byten 🙂

 • Reply Mis(s)match 28 oktober, 2019 at 15:01

  Jag har en fast packlista sedan ca 5 år för 4-5 dagars resor med handbagage: 3 toppar (eller skjortor), 2 byxor (1 par jeans, 1 par finbyxor) 1 kjol eller klänning, strumpbyxor, 3 par tunna sockor, 1 tjockare koftjacka eller blazer, 1 tunnare kofta, 1 tunnare kappa som tål lite regnstänk, 2 par ankelboots eller skor samt springkläder. Jag har ett par lättare springskor som också funkar som promenadskor i skogen/på stranden. Solglasögon och paraply, underkläder och nattlinne. Mobil + laddare, necessär. 1 halsduk, 1 eller 2 scarfs. Ca 9 kg…

  • Reply Linda K 28 oktober, 2019 at 15:16

   Disciplinerat! Jag måste gå lite mer på känsla. Älskar packlistor och gör en ny för varje resa!

 • Reply Mis(s)match 28 oktober, 2019 at 20:54

  Jag går också på känsla och gör en ny packlista för varje resa men antalet plagg enligt ovan gäller (Och funkar!). Ibland skickar det med ett plagg till… eller så skaffar jag ett till på resan. En sak som jag har märkt att färgerna på plaggen gärna får vara lite varierande. Reser jag monokromt slår köpsuget till…

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.