Djupa tankar Nytt

Hope är död. Länge leve Hope.

22 oktober, 2019

I slutet av veckan stänger Hope sin outletbutik i Barkarby. Sorgsamt, jag har sannerligen gjort ett och annat fynd där under åren. Dom öppnar visserligen något liknande på Odengatan, men dock.

Jag kände att jag borde ta farväl, göra ett värdigt avslut. Så jag pinnade dit på lunchen. Det betyder att jag tog bilen, jobbar inte så nära. Det fanns inte jättemycket kvar, men det som fanns såldes ut till vrakpriser. Provade en del men inget föll i smaken. Förrän jag kom över på herrbyxor. Hope har ju lite udda så att det står storlek för både herr och dam i alla sina plagg, så egentligen finns det kanske inte herr och dam? Hittade hur som helst där på byxhänget ett par svarta shorts. Tänk cityshorts, fast lite fluffigare. Testing testing och dom satt som en smäck.

Så, med värdighet och ett par shorts för 200 kronor bjöd jag Hope-butiken farväl. För alltid. Amen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.