Helt apropå

Loopen much?

17 september, 2019

Den här övningen berättade en kollega att han genomfört på ett träningspass. Tillsammans med en för honom okänd kvinna. Man ska alltså krypa/kräla runt den andre. Det blir ju extrem närkontakt. Man kanske är ganska svettig.

Jag skulle ALDRIG ge mig på loopen. Min kollega förstår i efterhand inte heller hur han klarade det. Vi har skrattat högt och mycket åt hans beskrivning av skeendet. Jag hittade dessutom övningen i en Friskispressen och nu sitter den som en smäck på väggen i hans rum.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 18 september, 2019 at 06:20

  Jag fattar liksom inte varför övningen i sig skulle vara bra? Vad är det man tränar? Killen på bilden såg ju rätt snyggt vältränad ut men det skulle antagligen få mig att känna mig ännu mer obekväm. Fast samtidigt kanske jag behöver utmana sig själv vad det gäller kroppskontakt med andra. Jag gillar inte ens att krama folk jag bara är bekant med.

  • Reply Linda K 18 september, 2019 at 07:41

   jag förstår inte heller. det är ju bröst och sånt i vägen… skulle klart inte känna mig bekväm. inte med en främmande person, varken man eller kvinna. min man möjligen, HA HA HA!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.