Nytt Style by LindaK

Sini

16 september, 2019

Har vi pratat om Sini pant från Rodebjer? Om så, inte TILLRÄCKLIGT. Jag förstår nämligen inte hur jag har kunnat vara utan dom. Denna långa vida bralla. Med ultimalt fall. Snygg hög midja. För mig PERFEKT längd. Jag ser på något sätt SMAL ut i dom. Vilken lyxbyx!

Dagens bralla!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 16 september, 2019 at 17:49

  Väldigt snygg bralla! Jag köpte en modell lite åt det hållet i Manchester från Wera i helgen. Alla min gamla byxor är nämligen plötsligt för låga i midjan. Dessa trender… jag tänker att jag inte följer dem så mycket längre men så en dag finns det inget i garderoben som känns rätt längre.

  • Reply Linda K 16 september, 2019 at 20:09

   manchester – så snyggt! ja det är svårt att inte påverkas av modet. man får spara sånt som är fint/omodernt och plocka fram om antal år. eller spara till ungarna 🙂

 • Reply Hallin 17 september, 2019 at 11:40

  Åh, älskar dessa, har i tre färger. Bara att tvätta och hänga. Men…. tyvärr nopprar de väldigt mycket. Lite trist för en ändå så pass dyr bralla!

  • Reply Linda K 17 september, 2019 at 12:03

   äsch gör dom? trist. ska försöka vädra mer än tvätta.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.