Style by LindaK Tips

Pierre Robert <3 Skavlan

12 september, 2019

Har ni sett Pierre Roberts samarbete med Jenny Skavlan? Både dam- och barnplagg. Ett gäng riktigt fina ullisar. Jag är sedan tidigare mycket förtjust i Pierre Robert, tycker att deras linnen och toppar är ljuvliga. Perfekta att ha under en kofta/tröja/skjorta när det är kallt ute.

Jag har den häringa hemma på prov. En ullkofta med kimonokänsla. 100 procent merinoull, alltså mjuk och gosig. Fin både med skärpet knutet i midjan och öppen utan skärp. Man kan ha den utan någon under (jo kanske en bh) och visa så mycket eller lite glipa man känner för. Eller med ett linne som skymtar. Och tänk när det blir kyligare: en tunn polo!

Sa jag att den är hemma på prov? Jag ändrar mig. Den är hemma för att stanna!

Finns matchande vida byxor till om man vill mysa till det till max.
Ett stycka godbit helt enkelt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 12 september, 2019 at 15:33

  Deras sport-bh är jättebra! Jag har iof knattekottar men jag vill ändå att de ska sitta på plats. Jag har dessutom en jag haft i åratal som hållit jättebra (tränare iof inte alltid så regelbundet men ändå).

  Sedan blev jag lite besviken på ett par ullstrumpbyxor som jag köpte av dem. De gick sönder väldigt snabbt och samma sak hände med kalsonger som min man köpte. Sedan var det iof lätt att reklamera. Jag behövde bara skicka in bilder och inte returnera något.

  Den där kimonon ser gosig ut. Jag letar alltid efter perfekta svarta ”koftor” att ha istället för kavajer. Det är så mycket mjukare och gosigare.

  • Reply Linda K 12 september, 2019 at 21:06

   klart kottarna ska sitta på plats, oavsett storlek 🙂

   kimonon är verkligen fin. inte för sladdrig men samtidigt mjuk och följsam. tror att den kan komma att bli flitigt använd!

 • Reply Katarina 12 september, 2019 at 20:40

  Snygg! Vad tog du för strlk?

  • Reply Linda K 12 september, 2019 at 21:07

   jag valde den mindre storleken. tycker att den sitter bra, absolut inte för liten för en normal medium.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.