Tips

Retur av Bukvy

6 september, 2019

Jag fick ett erbjudande om trevlig rabatt från Bukvy i och med min hiss för Little Curie. Tänkte att jag skulle slå till på fina lilla Shikibu. Perfekt liten väska att ha med sig när typ bara plånbok behövs.

Beställde och fick hem. Den är SÅ fin. Välarbetad och fyndig. Men. Jag har en iPhone 8Plus, och den får inte plats. Om inte mobilen får plats, då funkar det inte för mig. Dessutom hade jag problem med att få till det med remmen för att ha den som en magväska. Är inte så smal att jag kunde ha den dubbel och enkel blev den för stor.

Så det fick dessvärre bli en retur. Men, igen. Jag älskar min Little Curie. En av de bästa väskor jag haft. Fortsätter att GILLA Bukvy med hela mitt hjärta. Och har ni inte en jättemobil, slå till på Shikibu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.