0
Tips

Till salu:

21 augusti, 2019

Jag fick hem underbara Rodebjer Richa i färgen deep blue idag. Storlek medium. Köpt från Labels we love på Facebook. I skick som ny. Tyvärr för stor för mig. Den ska ju vara byllsig och härlig, men man ska inte drunkna i den. Jag skulle säga att den funkar för en större medium eller en large.

Kollar läget här innan jag kränger vidare i Facebook-gruppen: någon som är intresserad? Samma pris som jag köpte för: 800 kronor + 63 för frakt Skicka lätt. Let me know!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anne Siivola 21 augusti, 2019 at 22:40

  ja!Vill ha!!

  • Reply Linda K 22 augusti, 2019 at 05:45

   Vad kul! Maila mig så ordnar vi 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.