Foto

Det sa bara *klick*

16 augusti, 2019

Idag har jag varit på dag 1 av tre dagars fotoutbildning med fokus på teknik. Är redan frälst! Har lärt mig så mycket bara idag. Fått klarhet i diverse frågetecken. Provat blixt, inte så svårt som jag alltid trott. Så kul! Bara ett problem. Jag inser att jag behöver en modernare kamera…

Testar blixt på mina nära och kära.
Mera blixt.
Det ÄR ju kul att fota dom.
Min soon to be tonåring <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Stefan 18 augusti, 2019 at 09:40

  Fina bilder! Vad intressant med fotokurs. Vad har du för kamera?

  • Reply Linda K 18 augusti, 2019 at 20:09

   Jättebra och kul kurs. På jobbet har jag en Canon 6D, hade den på kursen. hemma bland annat en äldre modell, är grymt sugen på en ny!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.